Ha tudni szeretnéd pontosan hol, mikor, mi ellen (vagy mellett) lesz az ország bármely pontján tüntetés, itt megtalálod. Ha tudsz tüntetésről, melyet itt nem látsz - kérlek, informálj minket, s feltesszük. (seszter9@gmail.com)

TÜNTETÉS-NAPTÁR http://ev-cal.com/fb/53778

Friss topikok

2012. április 11. ZARÁNDOKLAT JÓZSEF ATTILA SZOBRÁHOZ

2012.03.05. 19:20 | S. Eszter | Szólj hozzá!

MIKOR: 2012. április 11. 

HOL: Budapest, Kossuth tér, József Attila szobor

SZERVEZŐ: Szeretem József Attilát Facebook-közösség

FELHÍVÁS ZARÁNDOKLATRA

A Szeretem József Attilát Facebook-közösség nevében 2012. április 11-én szerdán, József Attila születésnapján, zarándoklatra kérjük mindazokat, akik szeretik József Attila szellemiségét és költészetét, s akiknek fontos, hogy szobra Budapest V. kerületi Kossuth terén maradjon, az Ország Házának I. sz. bejárata előtt. Mindenki, aki teheti, az ország bármely pontjáról jöjjön el ezen a napon a szoborhoz, ha akkor még a helyén hagyja a hatalom. Ha akkorra már eltávolítanák a szobrot a szokásos galád módon – a terület körbekerítése, a szobor lebontása és eltávolítása -, akkor is zarándokoljunk oda egy szál virággal minél többen, némán tüntetni az eszement hatalmi döntés ellen. Egyben kérjük a szobor védelmére szerveződött többi közösséget, a József Attila nevét viselő intézményeket, lakótelepeket, stb., hogy csatlakozzanak zarándoklat-kezdeményezésünkhöz.

Címkék: József Attila József Attila szobor

A bejegyzés trackback címe:

https://tuntetesinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr244291088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása